131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

ŞAMPİYON İSTANBUL'DA

14 Temmuz 2018, Cumartesi 07:08

     


Foçalı minik karateci Kaan Yüksel, 13-14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan uluslararası karate organizasyonuna katıldı.

Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan 8 th Internatıonal Turkısh Open Karate Tournament 13-14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde İstanbul Esenler Hakkı Başar Spor Salonunda Minik, Yıldız, Ümit, Genç ve Büyükler ferdi takım kata ve kumite kategorilerinde gerçekleştirilecek. Foçalı minik karateci Kaan Yüksel (9), T.Erol Fıght Clup Aliağa Antrenörü Taner Erol ve babası Kudret Yüksel ile son hazırlık antrenmanlarını tamamlayıp turnuvaya katıldı.

Kaan’ın antrenörü ve babası Kudret Yüksel, “İstanbul'daki Uluslararası organizasyonda Manisa Su Karate Kulübü (Su Karate) adına turnuvaya katılacak olan sporcumuzu hazırladık. Ülkemizi en iyi ve centilmence temsil etmeye hazırız. Bu süreçte destek ve teşviklerini esirgemeyen başta Foça Belediye başkanımız Gökhan Demirağ olmak üzere Bilge Kaligrafi Atölyesi ve Pınar Hukuk Bürosu'na teşekkür ederiz. “dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler