131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA…

14 Eylül 2017, Perşembe 06:31

     


Türkiye Karate Federasyonu’nun desteğiyle 15 Temmuz Şehitleri anısına Manisa’da düzenlenen 15 Temmuz Şehit ve Gazileri Anma İller Arası Karate Şampiyonası’na katılan Kaan Yüksel (8), turnuvadan bronz madalya ile dönerek Aliağa ve Foçalıları gururlandırdı.

Türkiye Karate Federasyonu Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate İl Temsilciliği 2017 yılı faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Şehit ve Gazileri Anma İller Arası Karate Şampiyonası 09 - 10 Eylül tarihlerinde Manisa Atatürk Spor Salonu’nda 10 ilden 526 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılışta şehitler anısına saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türkiye Karate Federasyonu Manisa Karate İl Temsilcisi Bilal Gültekin ve Manisa Merkez Hakem Komitesi Başkanı Erdal Kurç günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.

T.Erol Fight Clup Aliağa Taner Erol ve Kudret Yüksel’in desteğiyle şampiyonaya hazırlanan Kaan Yüksel bu turnuvadan da başarılı bir tablo ile döndü. Foça Reha Midilli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel karate turnuvasında Minik Erkek 2009 Ferdi Kata 3. ve Minik Erkek 2009 Ferdi Kumite +35 Kg.’da 3. olarak bronz madalya aldı. Başarılı sporcunun antrenörü Kudret Yüksel her daim yanlarında olan Bilge Kaligrafi Atölye’den Saim Yeşildağ’a, Pınar Hukuk Sahibi Özgür Pınar’a, Türkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı’dan Murat Türkoğlu’na sporcusu ve şahsı adına teşekkürlerini iletti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler