131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

FOÇA’NIN ALTIN ÇOCUKLARI

15 Ağustos 2017, Salı 06:27

     


T.Erol Fight Clup Aliağa Antrenörlerinden Taner Erol ve Kudret Yüksel’in desteğiyle Manisa’da düzenlenen Karate İl Şampiyonası’na katılan Kaan Yüksel ile Arda Engin Tüysüz turnuvadan başarı ile döndü.

Türkiye Karate Federasyonu’nun Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Manisa Karate İl Şampiyonası 12 Ağustos 2017 tarihinde Manisa İl Gençlik Kapalı Spor Salonunda yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

T.Erol Fight Clup Aliağa Antrenörlerinden Taner Erol ve Kudret Yüksel’in desteğiyle turnuvaya hazırlanan Kaan Yüksel bu turnuvadan da başarılı bir tablo ile döndü. Foça Reha Midilli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi 2009 doğumlu Kaan Yüksel, turnuvada Erkek 2009 Ferdi Kumite +35 Kg.’da ve Erkek 2009 Ferdi Kata’da birinci olarak iki altın madalya, Foça Reha Necla Midilli Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 2006 doğumlu Arda Engin Tüysüz de 2006 Ferdi Kumite 40 Kg.’da üçüncü olarak gümüş madalya aldılar.

Başarılı sporcuların Antrenörü Kudret Yüksel; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a, Bilge Kaligrafi Atölye’den Saim Yeşildağ’a, Türkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı’dan Murat Türkoğlu’na, Pınar Hukuk’tan Özgür Pınar’a maddi ve manevi katkılarından dolayı sporcuları ve şahsı adına çok teşekkürlerini iletti.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler