131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

GOL DÜELLOSUNU ALİAĞA MASTERLER KAZANDI

15 Kasım 2016, Salı 06:03

     


Ligin ilk haftasında Turgutlu deplasmanından puansız dönen Aliağa Masterler, 2. hafta maçında Manisa Masterler'e geçit vermedi. Gol düellosunun yaşandığı maçı Aliağa Masterler 3-2 kazandı.

Aliağa Masterler oyuna hızlı başladı. Üç net gol pozisyonunu cömertçe harcayan Aliağa Masterler, gelişen Manisa kontratağında Metin’in ayağından golü kalesinde gördü: 0-1. Çabuk toparlanan ve maçta baskısını devam ettiren Aliağa Masterler, İbrahim ve ardından Özgür ile iki gol bularak ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda sahada Aliağa üstünlüğü kendini hissettirdi. Aliağa’nın baskılı oyununda kontrataklarla şans arayan Manisa, Ahmet'in golü ile beraberliği sağladı: 2-2. Bu dakikadan itibaren oyunda baskısını arttıran Aliağa Masterler Aydın’ın ayağından galibiyet golünü buldu: 3-2.

Maçın son dakikalarında Aliağa kalecisi Recep rakibini düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Manisa’nın Penaltı atışını kurtaran Recep, Aliağa Masterler’e 3 puanı getiren isim oldu. Haftayı 3 puanla kapatan Aliağa Masterler, gelecek hafta Didim deplasmanına gidecek.

YEDİĞİMİZ GOLLER ACEMİCE

Heyecanlı ve keyifli bir maç oynadıklarını söyleyen Aliağa Masterler teknik Direktörü Uğur Eren şunları söyledi: “Ancak şunu söylemeliyim ki; İki haftadır yediğimiz goller gerçekten çok acemice. Bize yakışmıyor. Bunun telafisi için gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Manisa ile dostça, çok güzel bir mücadeleydi. Biz tüm maçların böyle bir dostluk havasında oynanmasını istiyoruz. Gelecek hafta Didim deplasmanına gideceğiz. Orada da dostlarımız, arkadaşlarımız var. Dostça, centilmence bir maç yapacağımıza inanıyorum.”

Aliağa Masterler – Manisa Masterler: 3-2

Stat: Değirmendere Stadı

Aliağa Masterler: Recep, Üzeyir, Şükrü, Uğur, Yavuz, Aydın, Zeki (Dk 15 Kerem) (Dk 60 Reşat), Memduh, Hüseyin, İbrahim (Dk 35 Uğur Eren), Özgür

Manisa Masterler: Süreyya, Erdal, Ramazan, Mustafa, Ahmet, Ertuğrul, Özer, Koray, Tarık, Ümit, Metin

Goller: İbrahim, Özgür, Aydın (Aliağa), Ahmet, Metin (Manisa)

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler