131019098
26 Nisan 2024, Cuma

MİNİK KARATECİLERİ ÖRNEK GÖSTERDİ

16 Mart 2018, Cuma 06:28

     


Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Foçalı minik karateciler ve antrenörleri ile birlikte Yeni Foça Spor Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilere birçok müsabakada başarı elde eden karatecileri örnek gösterdi.

Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar’a ziyaretinde, Spor Lisesi Müdürü Levent Koyuncu, müdür yardımcıları Yasemin Simavlı, Aydın Dalgıç Recep Kerman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Keskin, müdür yardımcısı Murat Tilki, Karate Antrenörü Kudret Yüksel ve Foçalı minik karateciler eşlik etti. Yurtiçi ve yurtdışında katıldığı birçok turnuvada şampiyonluklar ile önemli başarılar kazanan minik karateci Kaan Yüksel ve Doğan Egecan Tercan, Spor lisesi öğrencilerine karate gösterisi maçı yaptı. Kaan Yüksel’ in babası ve Antrenörü Kudret Yüksel öğrencilere hitaben konuşmasında sporda disiplinli çalışmanın önemi üzerinde durdu.

Ziyarete katılan Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Müdür Yüksel Akar sporculara hitaben yaptığı konuşmada başarılarının yanı sora milli ve manevi değerlere de duyarlı olunması gerektiğini hatırlattı. Önümüzdeki eğitim yılları boyunca öğrencilerle birlikte olacaklarını, öğrencilerin çalışmalarında kendilerini destekleyeceğini vurguladı. Her müsabakanın sadece bir galibi olduğunu, galip olmak kadar mağlup olmanın da sporun içinde var olduğunu ifade etti. Ziyaret sonunda minik karateciler, Spor Lisesi öğrencileri, öğretmenler ve okul idarecileri hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler