131019098
26 Nisan 2024, Cuma

FOÇALI MİNİK KARATECİLER ALAŞEHİR’DE TER DÖKTÜ

21 Eylül 2018, Cuma 06:23

     


Foçalı minik karateciler Manisa’nın Alaşehir İlçesinde düzenlenen 1. Alaşehir Belediye Başkanlığı Karate Turnuvası’nda yer aldıkları karma takımla ter döktüler.

Toplam 120 sporcunun mücadele ettiği turnuvaya sporseverler büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmaları Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Derman Özdemir, Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel ve Belediye Meclis Üyeleri’ de izledi. Antrenörleri Kudret Yüksel’in hazırladığı, Manisalı ve Foçalı miniklerden oluşan 6 kişilik ekip turnuvada 2 Birincilik 4 ikincilik 1 üçüncülük kazanırken takım halinde de üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara madalyalarını veren Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, amaçlarının çocukları ve gençlerin zararlı alışkanlıklar edinmesini önlemek, sağlıklı bir nesil için spora yönlendirmek olduğunu söyledi. Ali Uçak; “ Çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda futbol ve voleybolun yanında karate sporuna da büyük önem veriyoruz.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler