131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Guardiola İle Yeni Sözleşme Hazırlığı

21 Aralık 2017, Perşembe 09:45

     


Barcelona takımının uzun yıllar formasını giyen Guardiola, hem ortaya koyduğu oyun hem de kişiliği ile birçok kişinin en sevdiği futbolcu olmuştu. Futbolculuk yaşamına son verdikten sonra takım çalıştırmaya başlayan İspanyol hoca, son olarak geçen sene Manchester City ile anlaşmıştı. Bir süre önce Arap iş adamları tarafından satın alınan takım, oldukça kaliteli bir kadro kurmuştu. Ancak geçen sene işler Manchester City için pek de iyi gitmemişti. Ancak bu sene takımın gösterdiği inanılmaz başarı ve kırılan rekorlar sonrasında, birçok futbol otoritesi takımı şimdiden şampiyon ilan etti. Takımın gidişatından memnun olan kulübün patronu Şeyh Mansur ise Guardiola ile yeni bir sözleşme yapmak için teklif sunma hazırlığında.

Uzun Süre Takımda Kalması Amaçlanıyor

Bu sene İngiltere Premier ligini adeta domine eden Manchester City, son olarak kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Tottenham Hotspur ile karşı karşıya gelmiş ve bu maçtan 4-1 gibi farklı bir skor ile ayrılmıştı. Bu sonuçlardan sonra zirvede tek başına kalan Manchester City, rakiplerine de çok büyük bir puan farkı attı. Alınan bu sonuçlardan sonra Guardiola ile yeni bir sözleşme hazırlığı yapılmaya başlandı. Buna göre çok yakın bir zamanda takımın sahibi ünlü iş adamı ve yatırımcı Şeyh Mansur’un oldukça yüksek bir ücret ile Guardiola’ya sözleşme uzatma teklifinde bulunacağı öğrenildi. Teklifin tam 5 yıllık olacağı ve toplam 100 Milyon Sterlin maaş içerdiği söyleniyor. Bu teklif sonrasında Guardiola’nın nasıl bir karar vereceği ise çok merak ediliyor.

Manchester United Modeli Uygulanacak

Alınan galibiyetler ve gelen başarıdan dolayı çok etkilenen Şeyh Mansur’un, uzun bir süre boyunca Guardiola ile çalışmak istediği biliniyor. Manchester United tarafından uygulanan uzun vadeli hoca sistemini denemek isteyen Manchester City, böylelikle istikrarlı bir görüntü çizmek istiyor. Manchester United tam 27 sene boyunca Alex Ferguson ile çalışmış ve birçok kupaya sahip olmuştu. Bu sene rekorlar kıran Manchester City, en yakın rakibi olan Manchester United’ın tam 11 puan önünde ilk sırada yer alıyor. Takım şu ana kadar ligde mağlubiyet yüzü görmedi. Premier Lig’e acilen en yuksek oranlari http://bahishastasi.net/tempobet/ ve restbet sitelerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler