131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ALP OĞUZ SET VERMEDİ

22 Nisan 2015, Çarşamba 09:40

     


19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramısebebiyle düzenlenen spor etkinlikleri kapsamında Aliağa Enka Spor Salonunda gerçekleştirilen maçta, Alp Oğuz Anadolu Lisesi Voleybol Takımı, Aliağa Anadolu Lisesi Voleybol Takımı’nı 2-0 mağlup etti.

Alp Oğuz Anadolu Lisesi 3 setin 2’sini alarak maçtan galibiyetle ayrıldı.Birinci settesmaçörlerin etkili vuruşlarıyla seti alan Alp Oğuz, yedek oyuncularla sahaya çıktıkları 2. Seti de önde bitirdi. İkinci moladan sonra as oyuncularla sahaya çıkarak maçı 2-0 önde tamamladı.

Alp Oğuz Anadolu Lisesi Voleybol takımı antrenörlüğünü yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Ataman maç sonrası yaptığı açıklamada, Öğrencilerimizle 2010 yılından bu yana antrenmanlarda süreklilik sağladık. Onları bu spor dalına ve antrenmanlara çekebilmek için epey uğraştık. Başardık da aslında. Bir voleybol birikimimiz var. Bir jenerasyon var, önümüzdeki yıl da bu devam edecek. Öğrencilerimizin sportif etkinliklere katılmalarını sağlıyoruz” dedi.

Aliağa Anadolu Lisesi Voleybol Takımı Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Özkan Elmas ise, “Çocuklarımızla 2 aydır beraber çalışıyoruz. Çok tecrübeli çocuklar değil. Maçın ilk setinde rakibe değil heyecanımıza mağlup olduk. İkinci set toparlansak da karşımızdaki okul takımı biraz daha bizden üstündü. Bizim için maç çok güzel geçti” şeklinde konuştu. (Emel Oturak)







 
Son Eklenen Haberler