131019098
26 Nisan 2024, Cuma

BAŞKAN DEMİRAĞ, ŞAMPİYONU MİSAFİR ETTİ

22 Mayıs 2017, Pazartesi 06:17

     


Dünya Shotokan Fedarasyonu’nun düzenlediği, Bulgaristan’ da yapılan "8th World Shotokan Karate Championships - Varna" şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan minik karateci Kaan Yüksel Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ ı ziyaret etti. Başkan Demirağ şampiyon sporcuyu ödüllendirdi.

Karate Antrenörleri Taner Erol ve Kudret Yüksel’ in desteğiyle şampiyonaya hazırlanan Kaan Yüksel, ilk yurt dışı turnuva deneyimi olmasına rağmen Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvasından başarılı bir tablo ile döndü. Dünya şampiyonu olan minik karateci Kaan Yüksel, hem antrenörü hem de babası olan Kudret Yüksel ile Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti. Kudret Yüksel ziyarette, “Sporcumuz dünyanın en üst çıtalarından biri olan alanda şampiyon oldu. Dünya çapında başarımızda bize büyük destek verdiniz. Bu amaçla yakaladığımız başarımızı sizinle paylaşmak istedik.’’ şeklinde konuşarak Başkan Gökhan Demirağ’ a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaan Yüksel’in başarılarını büyük takdirle karşıladıklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da minik karateciye başarılar diledi. Başkan Demirağ, ‘Spor ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecektir. Geleceğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz, sporun verdiği özgüven ve desteği ile hayata bakışlarını geliştireceklerdir.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler