131019098
26 Nisan 2024, Cuma

PETKİM SPOR FİNAL GENÇLİK'İ AĞIRLAYACAK

22 Aralık 2016, Perşembe 07:28

     


Petkim Spor, Türkiye Basketbol 1. Ligi 16. hafta karşılaşmasında sahasında Final Gençlik’i konuk edecek. 24 Aralık Cumartesi günü Aliağa Enka Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 16.30’da başlayacak. Son iki karşılaşmada ligin güçlü ekiplerinden Afyon Belediye ve İstanbul Beylikdüzü’nü yenmeyi başaran Petkim Spor, Final Gençlik karşısında ligdeki 11. galibiyetini almak istiyor. Oynadığı 15 karşılaşmada 25 puan toplayan Petkim Spor, ligde 5. sırada yer alıyor. 19 puana sahip Final Gençlik ise ligin 15. sırasında bulunuyor.

EVİNDE GEÇİT VERMİYOR

Petkim Spor kendi evinde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Evindeki tek mağlubiyetini ligin 8. haftasında Bursaspor Durmazlar karşısında alan Petkim Spor, evinde kolay kolay kaybetmiyor. Deplasman grafiğini de yükselten Petkim Spor, geçtiğimiz hafta ligin kalbur üstü takımlarından İstanbul Beylikdüzü'ne kendi evindeki ilk mağlubiyetini tattırdı.

CAMPBELL TAKIMINI SIRTLIYOR

Son haftalarda performansı yükselen Petkim Spor'da takımını sırtlayan Campbell öne çıkıyor Takımın en skorer ismi olan Campbell şu ana kadar oynan maçlarda 308 sayılık performansıyla göz dolduruyor. Campbell'in yaptığı katkıların yanı sıra Polat Kaya'nın performansını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Campbell'den sonra takımına en fazla skor üreten isim olan Polat Kaya şu ana kadar takımına 193 sayılık bir katkı sundu. (İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler