131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

MİNİK KAAN’DAN BİR BAŞARI DAHA

26 Temmuz 2017, Çarşamba 07:04

     


Türkiye Karate Federasyonu’nun desteğiyle 15 Temmuz Şehitleri anısına Çanakkale’de düzenlenen ‘15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma İllerarası Karate Şampiyonası’na katılan Kaan Yüksel (8), turnuvadan gümüş madalya ile dönerek kariyerine bir derece daha ekledi.

Türkiye Karate Federasyonu Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ‘15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma İller arası Karate Şampiyonası’ 22 -23 Temmuz tarihleri arasında Çanakkale’de yapıldı. 18 Mart Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyona, 9 ilden 27 kulüp ve 401 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Türkiye Karate Federasyonu Çanakkale Karate İl Temsilcisi Süleyman Orhan, şampiyona öncesi günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

T.Erol Fight Clup Aliağa’dan Taner Eroy ve Kudret Yüksel’in desteğiyle şampiyonaya hazırlanan Kaan Yüksel, bu anlamlı turnuvadan başarılı bir tablo ile döndü. Kaan Yüksel (8) karate turnuvasında Erkek 2009 Ferdi Kumite +35 Kg.’da ikinci olup gümüş madalya alarak kariyerine bir derece daha ekledi. Minik sporcunun antrenörü ve babası Kudret Yüksel, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Bilge Kaligrafi Atölye’den Saim Yeşildağ, Türkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı’dan Murat Türkoğlu ile Pınar Hukuk Sahibi Özgür Pınar’a maddi, manevi katkılarından dolayı sporcusu ve şahsı adına teşekkürlerini iletti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler