131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

MİNİK KARATECİDEN ULUSLARARASI BAŞARI

28 Eylül 2016, Çarşamba 07:00

     


T.Erol Fight Clup Aliağa sporcusu Kaan Yüksel (7), Rize’de düzenlenen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda birinci olarak altın madalya kazandı.  

Foçalı minik karateci Kaan Yüksel (7) Rize’de düzenlenen Uluslararası turnuvada birinci olarak altın madalya kazandı. Türkiye Karate Federasyonu’nun (TKF) planlı faaliyetlerinden olan ve Dünya Karate Federasyonu (World Karate Federation-WKF) işbirliğiyle düzenlenen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası 23 -25 Eylül 2016 tarihlerinde Rize Yeni Şehir Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Ermenistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Romanya, Rusya, Tacikistan, Türkiye, Türkmenistan, Özbekistan ve Ukrayna’nın yer aldığı bölge ülkelerinden 1200 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın ilk gününde minikler kata ve kumite müsabakaları yapıldı.

TÜM RAKİPLERİNİ YENEREK BİRİNCİ OLDU

Foça Reha Midilli İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi ve T.Erol Fight Clup Aliağa sporcusu Kaan Yüksel 2009 doğumlular +35 kg kategorisinde tüm rakiplerini yenerek birinci oldu. Federasyon yetkililerinin altın madalyasını taktığı törende İstiklal Marşını çaldırarak Türk Bayrağı’nı göndere çektiren başarılı minik sporcu sevincini antrenörleri Taner Erol ve Kudret Yüksel ile paylaştı. Turnuva 25 Eylül 2016 Pazar günü büyükler ve Veteranlar kategorilerinde yapılan karşılaşmalarla sona erdi. Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Şampiyonası’ndan da derece ile dönen Kaan Yüksel,  kendisine her zaman destek olan Antrenörleri Taner Erol ve Kudret Yüksel’e teşekkür etti.

HABER: VOLKAN GÜNDÜZ 







 
Son Eklenen Haberler