131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞA STREETBALL İLE TANIŞACAK

31 Ağustos 2016, Çarşamba 06:43

     


Aliağa’nın basketboldaki başarılı temsilcisi İzmir Çapa Spor Kulübü, bir ilke imza atarak ilçede "3x3 Streetball Turnuvası" düzenliyor. Aliağalı amatör fotoğrafçılar da açacakları ‘Kadraj Potada’ isimli fotoğraf sergisi ile etkinliğe destek verecek.

Eski Milli Basketbolcu Eda Çulha tarafından geçtiğimiz yıl Aliağa’da kurulan ve hiçbir maddi destek almadan başarılı işlere imza atan İzmir Çapa Basketbol Kulübü, ilçede bir ilki daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Kulüp, 02-03-04 Eylül tarihleri arasında Aliağa’da bir ilki gerçekleştirerek "3x3 Streetball Turnuvası" düzenleyecek. Ağapark’ta düzenlenecek olan ve 1996-2003 arası yaş grubunun katılabileceği turnuvada, ilk üçe girecek olan takımların oyuncularına çeşitli ödüller verilecek. Birinci olan takımın oyuncularına altın, ikinci olan takımın oyuncularına 100’er TL’lik hediye çeki, üçüncü olan takımın oyuncularına ise sırt çantası hediye edilecek. Turnuva kapsamında, ödüllü yarı sahadan atış ve şut yarışması yapılacak. Turnuva boyunca müzik şöleni de düzenlenecek. Turnuvada ayrıca en değerli sporcu seçilecek. Bu sporcu, 2017 basketbol sezonu boyunca kulüp tarafından burs kazanarak, kulübün lisanslı sporcusu olma şansını yakalayacak.

‘KADRAJ POTADA’ FOTOĞRAF SERGİSİ

Geçtiğimiz aylarda engelli öğrenciler yararına düzenlediği fotoğraf sergisi ile adından söz ettiren amatör fotoğrafçıların oluşturduğu Aliağa Fotoğraf Atölyesi’nin (AFA) Üyelerinden Aytuğ Bayer ve Semih Öztürk ‘Kadraj Potada’ isimli fotoğraf sergisi ile turnuvaya destek olacak. AFA Üyesi Amatör Fotoğrafçılar Aytuğ Bayer ve Semih Öztürk’ün turnuvaya katılan sporcuları fotoğraflayarak oluşturdukları sergi turnuva boyunca katılımcıların beğenisine sunulacak. Sergideki fotoğrafların satışından elde edilecek gelir maddi durumu uygun olmayan basketbol sevdalısı gençler için harcanacak.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler