131019098
28 Nisan 2024, Pazar

GENÇLİK MERKEZİ'NE BORÇ YOK!..

4 Mayıs 2017, Perşembe 06:54

     


Belediye Başkanı Serkan Acar'ın katılmadığı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu Zülküf Koçoğlu idaresinde yapıldı.

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı Meclis Başkan Vekili Zülküf Koçoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıda, başkanlıktan gelen önergeler ve komisyondan gelen raporlar oylandı. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu kurulması ile ilgili madde kabul edilerek 1 yıl süre ile bu komisyonda görev yapacak üyeler belirlendi. Buna göre Emriye Erdoğan, Altan Yıldırım, Erol Mete, Fatma Bayar ve Bahar Deniz komisyon üyeleri olarak belirlendi. Toplantıda, gündemin üçüncü maddesinin gündemden çıkarılması oybirliği ile onaylanırken diğer maddeler ilgili komisyonlara havale edildi.

BORÇLANMANIN REDDİNE ONAY

Komisyondan Gelen Raporlar oybirliği ile kabul edilirken, Aliağa'da yapılması planlanan Gençlik Merkezi için istenen 7.500.000 TL borçlanma yetkisi verilmesi hususunda Plan Bütçe ve İmar Komisyonu'nun ret kararı da oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantı, 2016 Mali Yılı Kesin hesabı ile Taşınır Kesin Hesabı'nın görüşülmesi için 5 Mayıs 2017 Cuma Günü saat 18,00'de ikinci oturumun yapılması kararıyla son buldu.

AK PARTİ TAM KADRO İZLEMEDEYDİ

Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları üye ve yöneticilerinin de izleyici olarak yer aldığı oturumda, dilek ve temenniler kısmında söz alan CHP'li Meclis Üyesi Ulviye Öztürk, Belediye binasının taşınması ile birlikte Demokrasi Meydanı'nın da yıkılacağı duyumları alındığını, Aliağa'nın bütün sembol değerlerinin birer birer yok edildiğini ve eğer böyle bir şey yapılacaksa meydandaki tarihi çeşmeye dokunulmaması gerektiğini dile getirdi.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler