131019098
28 Nisan 2024, Pazar

İŞADAMI VE SANAYİCİLERE GÖZALTI

5 Ağustos 2016, Cuma 07:00

     


İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY’na yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sonucu aralarında tanınmış sanayici ve işadamlarının da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 15 Temmuz’daki başarısız darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY’na yönelik operasyonları sürüyor. Bu kapsamda dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, aralarında Aliağa’nın tanınmış sanayici ve işadamlarının yanı sıra esnaf, öğretmen ve işçilerin de bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Örgütle bağlantısı bulunan ve ikametleri ilçe dışında olan bazı isimlere operasyon düzenlenmesi için de resmi kurumlarla ilgili yazışmaların yapıldığı öğrenildi. Daha önce gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan şahıslardan işlemleri tamamlananların da tutuklanmaları talebiyle savcılığa sevk edildiği bildirildi.

AÇIĞA ALINAN ASTSUBAY İHRAC EDİLDİ

Ayrıca daha önce gerçekleştirilen operasyonlar sonucu açığa alınan İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli bir astsubay 3. Kanun Hükmünde Kararname ile ordudan atılırken, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda açığa alınan diğer bir astsubay ise görevine iade edildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler