131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

HABAŞ METEM’DE YILSONU SERGİSİ

7 Haziran 2017, Çarşamba 06:31

     


HABAŞ Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde, öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı ürünlerden oluşan yılsonu sergisi gerçekleştirildi.

HABAŞ Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, geleneksel hale getirdiği yılsonu sergisini bu yıl da gerçekleştirdi. Öğrenciler yıl boyunca öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları ürünleri 31 Mayıs- 2 Haziran tarihleri arasında okulda açılan stantlarda sergiledi. Öğrencilerin sergide yer alan el emeği ürünleri ve projeleri büyük beğeni topladı. Sergiyi gezen konuklar, öğrencilerin 2016-2017 eğitim öğretim yılı boyunca yaptığı çalışmaları yakından inceleyerek, ürünler hakkında stantta görevli öğrenciler ve meslek öğretmenlerinden bilgi aldılar. Sergide, öğrencilerin coğrafya dersi performans projelerinden 100 eser ile resim atölyesi, metal bölümü ve makine teknolojisi öğrencilerinin hazırladığı yağlıboya resim, fotoğraf ve metal işlerinden oluşan 70 eser yer aldı.

Okul Müdürü Kazım Sayın, gerçekleştirdikleri yılsonu sergisi hakkında yaptığı açıklamada, okulların sanayi kenti Aliağa için büyük önem taşıdığını belirterek, okuldan mezun olan öğrencilerin sanayinin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşıladığını kaydetti. Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının ardından okul olarak hedefledikleri birçok başarıya ulaşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Sayın, bu süreçte okullarına destek olan tüm paydaşlara da teşekkür etti. Rutin eğitim faaliyetlerinin yanı sıra okula ait atölyelerde üretime yönelik çalışmalar yaptıklarını, yıl içerisinde birçok ödüllü projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Okul Müdürü Sayın, ilerleyen yıllarda daha büyük başarılara imza atmak için gayret edeceklerini vurguladı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler