131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

UZUNHASANLAR KÖY HAYRINA YOĞUN KATILIM

9 Mayıs 2017, Salı 07:22

     


Aliağa'nın Uzunhasanlar Mahallesi’nde her yıl geleneksel olarak yapılan köy hayrı hafta sonu gerçekleştirildi. Hayıra ilçeden ve il merkezinden de çok sayıda davetli katıldı.

Aliağa'da Uzunhasanlar Mahallesi’nin geleneksel köy hayrı pazar günü yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediyenin desteğiyle yapılan hayır yemeğine ekibiyle birlikte katıldı. Misafirlere, köy meydanında kurulan kazanlarda pişirilen kavurma, kuru fasulye ve pilavdan oluşan yemekler ile tatlı ikram edildi. Hayır yemeğine Belediye Başkanı Acar'ın yanı sıra Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Erol Güngör, Bahar Deniz, Ulviye Öztürk, Ak Parti ve CHP'nin ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programa katılan Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, köy halkıyla da bir süre sohbet etti. Uzunhasanlar Muhtarı Erdoğan Halavurt, geleneksel hale getirdikleri hayır yemeğini yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirterek, etkinliği bundan sonraki yıllarda da sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi. Katılımın yoğun olmasından son derece memnun kaldıklarını belirten Halavurt, köy hayrına destek sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler