131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

KARAMANLAR BİNAYI GERİ ALDI

10 Haziran 2017, Cumartesi 06:42

     


Kamer Karaman İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Aliağa’da KHK sürecinde kapatılan kolej binasının yeniden teslim alınması üzerine kamuoyuna bir açıklama yaptı.

Aliağa Yeni Mahalle’de bulunan ve KHK sürecinde kapatılan kolej binasının yeniden teslim alınması üzerine kamuoyuna bir açıklama yapan işadamı Kamer Karaman, açıklama öncesi kendi elleriyle okul binasına dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri astı. Kamer Karaman açıklamasında şunları söyledi, “20 Temmuz 2016 tarih ve 2016/9064 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile ülke genelinde ilan edilen olağanüstü hal kapsamında kanun hükmünde kararnameler gereğince Yeni Mahalle 1413 Sokak No:9 / A-B-C Bloklar Aliağa/İzmir adresinde bulunan şirketimiz adına kayıtlı olan ve özel okul olarak kullanılacak mülkümüzün; OHAL kapsamında inceleme ve değerlendirme komisyon raporu ile ilgili Bakanlığın malikine teslim edilmesi uygunluğu ile Milli Emlak Genelgesinin ‘İl KHK işlemleri Bürosu’nun yetki ve görevleri başlıklı 9. maddesi hükmü gereği mülk sahibi Kamer Karaman İnşaat Ticaret Limited Şirketi’ne teslim tutanağı düzenlenerek 08.06.2017 tarihinde teslim edildiğini kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Ayrıca; asla ve asla yaşananları tasvip etmediğimiz gibi süreç ile ilgili mağduriyetlerin de oluştuğu ve bu konuda zaman da alsa gerekli incelemelerin sağlıklı yapılabilmesinin önemli olduğu bilinciyle, söz konusu yerimiz ile ilgili il ve ilçemizde konuyu hassasiyeti ile değerlendiren ve mağduriyetimizi haklı bulup bugün de olsa teslim edilmesine yönelik desteklerini esirgemeyen tüm ilgililere teşekkür ediyoruz. Bizler aile olarak gerek yaşam biçimi, gerek ticaretimizde devletimiz ve milletimiz ile birlikte olmayı ve bu ülkeye fayda sağlamayı bir ödev biliriz. Tüm yaşananlardan dersler çıkararak geleceği inşa etmeye devam edeceğimizi ve mevcut okul binamızı yeniden 2017/2018 eğitim öğretim süresinde hizmete alacağımızın temennisi ve mutluluğu ile ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.“

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler