131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ ERŞAN PARK’TA

10 Eylül 2016, Cumartesi 07:05

     


Aliağa’da Kurban Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık tarafından gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programı belli oldu. Bayramlaşma bayramın birinci günü Erşan Park’ta yapılacak.

Aliağa’da geleneksel bayramlaşma programı Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 12 Eylül’de yapılacak. Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, 12 Eylül Pazartesi günü, saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenleyeceği geleneksel Kurban bayramlaşması, Erşan Park’ta yapılacak. Bayramlaşmada, protokol mensupları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar bir araya gelecek. Bayramlaşmaya katılacaklara, Aliağa Kaymakamlığı tarafından çeşitli ikramlar da bulunulacak.

ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER VE ÇOCUK EVLERİ ZİYARET EDİLECEK

Kaymakam Bayram Yılmaz, bayramlaşma programı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı’nın ilk günü olan 12 Eylül 2016 Salı günü saat 18.00’de, Erşan Park’ta, Aliağalı hemşehrilerimizin ve kamu görevlilerinin katılımı ile bayramlaşma programı gerçekleştirilecek. Bayramın ikinci günü ise şehit aileleri, gazilerimiz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı ilçemizdeki çocuk evleri ziyaret edilecek. Bu vesileyle değerli Aliağalı hemşehrilerimizin ve kamu görevlilerimizin bayramlarını kutuluyor, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

SİYASİ PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Kurban Bayramı’nda protokol bayramlaşmasının yanı sıra AK Parti, CHP ve MHP’de de bayramlaşma programları yapılacak. Bayramı erken kutlayacak olan CHP’de bayramlaşma programı bugün (10 Eylül Cumartesi) 10-11.30 saatleri arasında parti ilçe binasında gerçekleştirilecek. AK Parti’nin bayramlaşma programı bayramın ikinci günü 14.00-16.00 saatleri arasında, MHP’nin bayramlaşma programı ise bayramın birinci günü 15.00-17.00 saatleri arasında parti ilçe binalarında gerçekleştirilecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler