131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

KARAMAN’LARIN MUTLU GÜNÜ

12 Temmuz 2017, Çarşamba 06:10

     


Aliağa’nın tanınmış işadamlarından Kamer Karaman’ın oğlu Yılmaz Karaman, Semra Bahadır ile Myrna Garden’da düzenlenen yemekli düğün töreniyle dünya evine girdi.

Erzurumlu olan Karaman ailesine Karadenizden gelin olarak gelen Semra Bahadır Peyzaj Mimarı. Trabzon Park Mimoza’da gerçekleştirilen ve ağırlıkla kız tarafının katıldığı kına gecesinin ardından Aliağa’daki düğün, damadın sahibi olduğu Myrna Garden’da iş ortağı 3A Organizasyon’dan Emre Karakaya’nın organizatörlüğü ile yapıldı.. Seçkin bir davetli kitlesinin katıldığı düğünde Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da hazır bulundu. Düğünde, İzmir’de faaliyet gösteren Ersel firması tarafından hazırlanan ve çekimleri Trabzon’da 2 gün boyunca devam eden sinevizyon gösterisi davetliler tarafından beğenilerek izlendi.

Takı töreni yapılmayan düğünde davetliler için girişte özel bir takı kutusu oluşturuldu. Ancak gelin ve damadın aile büyükleri ile yakın arkadaşları yine de getirdikleri hediye takıları takdim etti.

Akşam saat 20.00’de başlayan görkemli düğün töreninin ardından Yılmaz Karaman ve Semra Bahadır çifti balayı için Bodrum’a gitti.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler