131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

MUHTARLARDAN SAYIN’A TEBRİK ZİYARETİ

13 Nisan 2018, Cuma 06:17

     


Aliağa Muhtarlar Derneği, AK Parti Aliağa İlçe Yönetimine ziyarette bulundu. Ak Parti İlçe binasında gerçekleşen ziyarette muhtarlar yeni ilçe yönetimine ve Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’a hayırlı olsun dileklerini sundular.

Aliağa Muhtarları Derneği üyesi muhtarlar Ak Parti Aliağa İlçe Yönetimi ve İlçe Başkanı Kazım Sayın’a ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İlçe binasında gerçekleşen ziyarette muhtarlar hem yeni seçilen yönetimi tebrik etti hem de Aliağa’nın sorunları hakkında istişarede bulundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Yıldız “Ak Parti İlçe Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için bugün buraya geldik. Kendisini ve yeni yönetimini tebrik ediyor, mahallelerimizin sorunları hakkında kendisinin siyasi otorite olarak bizlere destek sunmasını istiyoruz.” dedi

Muhtarların ziyaretlerinden memnun kaldığını dile getiren Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım sayın ise “Muhtarlarımızın bu ziyaretlerinde hastane, huzur evi ve doğalgazla ilgili taleplerini de konuşma fırsatımız oldu. Biz de siyasal güç olarak kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız. Aliağa’nın hayrına olacak işlerde birlikte çalışacağız. Muhtarlarımıza bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler