131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

ALİAĞA ZİRAAT ODASI YENİ YERİNDE HİZMETE DEVAM EDİYOR

14 Eylül 2017, Perşembe 06:38

     


Aliağa Ziraat Odası, Kazım Dirik Mahallesi Atatürk Caddesi No: 89/A ‘daki adresinden taşınarak, yeni hizmet binası olarak kullanacakları Kazım Dirik Mahallesi Atatürk Caddesi No: 96’da hizmet vermeye başladı.

Aliağa Ziraat Odası Başkanlığı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte toplanarak yeni binalarında kutlama gerçekleştirdiler. Bu kutlamada Ziraat Odası Başkanı Feridun Durmaz, daha önceki hizmet verdiklerin yerin kira olduğunu, yeni binanın belediye tarafından 4 Nisan’da Meclis kararıyla tahsis verildiğini, hem Belediye Başkanı Serkan Acar’a hem de meclis üyelerine bu karardan dolayı çok teşekkür ettiğini belirten Durmaz, “Daha iyi hizmet verebilmek için belediyeden hizmet yeri talebinde bulunduk. Daha önceki yönetimlerden de bulunmuştuk. Şimdiki Başkanımız sağ olsun yer tahsisi yaptı. Bayramdan önce yeni yerimize taşındık ve burada yeni yerimizde üreticilerimize daha iyi hizmet verebilmek için meclisteki arkadaşlarımız olsun, yönetim kurulumuz olsun elimizden gelen çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. Bizim için önemli olan çiftçinin huzuru, refahı ve çiftçiye hizmet verebilmemiz, en önemlisi bu yüzden de elimizden gelen çabayı sarf etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Başkan Acar’a Teşekkür Ziyareti

Aliağa Ziraat Odası Başkanlığı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri birlikte toplanarak yeni binalarında kutlama gerçekleştirdikten sonra Belediye Başkanı Serkan Acar’ın makamına teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan Serkan Acar ile makamında Ziraat Odası Başkanlığı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri kendisine teşekkürlerini illettiler. Başkan Durmaz” 6 yıl süren başkanlık döneminde odamızın kendisine ait bir binası olsun diye çok uğraştık. Bu sizin döneminizde bize nasip oldu. Bu yüzden çok teşekkür ediyoruz” Dedi. Başkan Ziraat Odası olarak belediyeden halen bazı isteklerinin olduğunu, ellerinde bulunan bazı tarım aletlerinin sayılarının yetersiz olduğunu, bunların arttırılmaları istediklerini belirttiler. Belediye Başkanı Serkan Acar ise; yeni plan, projelerinin olduğunu, köy mahallerinin birinde büyük bir alan içerisinde organize edilmiş bir şekilde hayvanların besiciliğine önem vermeye çalıştıklarını anlattı. Düşündüğü bu alanda köylülerimiz hayvanlarını kendi sahalarında değil de, bu alanda bakacak, besleyip sağacaklarını, daima gece gündüz hayvanların başlarında bir güvenlik olacağını, işlerini bitiren köylü evine gidip rahatlıkla uyuyabileceğini, bu projeyi hayata geçirmeyi çok istediklerini belirtti. Başkan Serkan Acar yapılacak olan her plan ve projede Aliağa Ziraat Odasının yanında olacağını ; her türlü yardım ve destekte bulunacağını söyledi. Karşılıklı birbirlerinin düşündükleri projeleri anlatan taraflar bu konuşmalarının sonunda her zaman birbirleriyle birlikte paralel hareket edeceklerini söyleyerek toplantıyı bitirdiler.

Toplantı sonrasında Ziraat Odası Başkanı Feridun Durmaz, Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür plaketi taktim etti. Başkan Acar ise; ziyaretine gelen bütün üyelerin her birine Aliağa’nın geçmişini, tarihsel gelişimini anlatan, belediye tarafından hazırlanan tanıtım kitapları hediye etti. Hediyeleri verirken ise; “ Bizler maalesef Aliağa’nın geçmişini bilmiyoruz. Bunları sizlere vermememin nedeni ,sizler bunları bulunduğunuz beldelerde ve köylerde okullara ulaştırmanız. Okuyanların da geçmişimizi daha iyi bilmeleridir”. Dedi.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler