131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

ALEVİ DERNEKLERİ ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

15 Mayıs 2018, Salı 06:51

     


Alevi Dernekleri Aliağa Şubesi geleneksel anneler günü pikniğini Çamlık Piknik alanında gerçekleştirdi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın da katılım gösterdiği piknikte siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetimleri, meslek odası başkanları ve STK’lardan çok sayıda katılımcı vardı.

Alevi Dernekleri Aliağa Şubesi Anneler Günü nedeniyle düzenlediği piknik ses sanatçısı Gamze Kütük’ün sahne almasıyla coşkuyla geçti. Dernek üyeleri ve Aliağalı vatandaşların da yoğun katılımının olduğu pikniği, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, siyasi parti temsilcileri ve yönetimleri, STK temsilcileri de ziyaret ederek destek verdi.

Pikniğe katılanları selamlayan Alevi Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü “ Pikniğimize katılan tüm canlara teşekkür ediyor, kıymetli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz. Geçen sene gerçekleştiremediğimiz gece etkinliği için bu sene söz veriyoruz. 29 Eylül’de bir dayanışma gecesi düzenleyeceğiz. Şimdiden sizlere müjdelemiş olalım, herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Katılımcılar, ses sanatçısı Gamze Kütük’ün türküleriyle gün boyu eğlenmeye devam etti.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler