131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

A-PETDER İLE MEGA HAFIZA ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ

15 Kasım 2018, Perşembe 06:22

     


Aliağa Petrol, Kimya, Lastik İşçileri Yardımlaşma Dayanışma Derneği (A-PETDER) ile Aliağa Mega Hafıza Dahi Çocuk Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı.

A-PETDER ile Aliağa Mega Hafıza Dahi Çocuk Merkezi yetkilileri arasında A-PETDER Lokali’nde indirim protokolü imzalandı. A-PETDER Başkanı Murat Şahin ile Aliağa Mega Hafıza Dahi Çocuk Merkezi Kurucusu Akgül Barutçu tarafından gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Şahin, imzalanan protokole göre A-PETDER üyeleri ve birinci dereceden yakınlarına Aliağa Mega Hafıza Dahi Çocuk Merkezi’nin ekstra indirim uygulayacağını söyledi. İmzalanan protokolün bazı yan faydalar sağlayacağını da ifade eden Murat Şahin, “Yapılan indirim ortalama yüzde 15 ile 20 düzeyinde olacak. Bunun dışında derneğin faaliyetleri doğrultusunda geliştirilecek olan sosyal projelerde Mega Hafıza Eğitim Kurumu derneğimize destek verecek.” dedi.

A-PETDER olarak 7 öğrenciye burs verdiklerini de sözlerine ekleyen dernek başkanı Şahin, “2019 yılı içinde bu sayıyı arttırmayı hedefliyoruz. Bu konuda Mega Hafıza ile ortak hareket edeceğiz. Aliağa'daki okul ve özel eğitim kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda onlarla birlikte ortak projeler geliştireceğiz. İmzaladığımız protokol üyelerimiz ve birinci dereceden yakınlarına sağlanan indirimler dışında bu konuları da içeriyor.” ifadelerini kullandı.

Aliağa Mega Hafıza Dahi Çocuk Merkezi Kurucusu Akgül Barutçu ise A-PETDER ile imzalanan protokolün her iki tarafa da fayda sağlayacağını belirterek hem A-PETDER'e hemde Aliağa Mega Hafıza Dahi Çocuk Merkezi’ne hayırlı olmasını temenni etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler