131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

SAHİL BANDINA YAZLIK ÇİÇEK

20 Mayıs 2017, Cumartesi 06:29

     


Cumhuriyet Meydanı Sahil Bandı ile Eski Sebastian Laguna Caddesi’ne Aliağa Belediyesi tarafından 100 bin yazlık çiçek ve bitki ekildi.

Aliağa Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı Sahil Bandı ile Eski Sebastian Laguna Caddesi’nde 100 bin yazlık çiçek ve bitkiyi toprakla buluşturdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çiçek dikim çalışmalarının bir bölümünü tamamladı. Küçük seyir tepeleri, farklı türden bitkilerle oluşturulmuş desen ve motif uygulamalarıyla vatandaşların dikkatini çeken sahil bandının, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte çiçek bahçesine dönüşeceği ifade edildi. Yazlık çiçek ve bitkilerin, Aliağa Sahil Bandına güzellik katacağı düşünülüyor.

‘BÖLGE, ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNECEK’

İlçe genelinde bugüne kadar binlerce fidan ve çiçeği toprakla buluşturduklarını belirten Aliağa Belediyesi Ziraat Mühendisi Bilal Özdemir, “İlçemizin her geçen gün daha yeşil ve rengarenk olması için ekiplerimizle gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyet Meydanı Sahil Bandı ile Eski Sebastian Laguna Caddesi’nde yaptığımız çalışmalar sonunda bu bölge adeta bir çiçek bahçesine dönüşecek. Hem Aliağalıların hem de çevre ilçelerden misafir olarak gelen vatandaşların görmeden gitmeyeceği bir yer olacak.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler