131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

ENGELLİLERE AKÜLÜ SANDALYE

24 Kasım 2016, Perşembe 06:20

     


Aliağa Belediyesi ve Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği'nin birlikte yürüttüğü sosyal sorumluk projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine akülü sandalyeler verildi. "Engelleri Birlikte Kaldıralım" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında teslim edilen akülü sandalyeler Star Rafineri'nin ana müteahhit firması TSGI ve alt taşeron firmalarının katkılarıyla alındı.

Dün öğleden sonra Engelsiz Kafe'nin bahçesinde düzenlenen etkinlikte Engelliler Rehabilitasyon Derneği Mehteran Takımı kısa bir mehteran gösteri yaptı. Etkinlikte, Dernek Başkanı İbrahim Erdemir, akülü sandalyeleri temin eden Star Rafineri'nin ana müteahhit firması TSGI ve alt taşeron firmalarına teşekkür plaketi sundu. Daha sonra Belediye Başkanı Serkan Acar ve Dernek Başkanı İbrahim Erdemir ihtiyaç sahiplerine akülü sandalyelerini teslim etti.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Serkan Acar, bağışta bulunan firmalara teşekkür ederek "Allah razı olsun. Sizlerin duyarlılığı bizlere onur verdi, bizleri çok mutlu ettiniz" dedi. Sıkıntıların hep birlikte aşılacağını dikkat çeken Acar, "Milletimizin bir birine ne kadar bağlı olduğunu bir kez daha gösterdik" şeklinde konuştu.

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler