131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

ALİAĞA ORTAOKULU AİLESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

25 Temmuz 2019, Perşembe 06:59

     


Aliağa Ortaokulu idareci, öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından çevre temizliğinde farkındalık oluşturmak için örnek olacak bir etkinlik yapıldı.

Aliağa Ortaokulunda, öğrencilerin 2019 – 2020 yeni eğitim öğretim yılında daha düzenli ve güzel bir okulda eğitim almalarını sağlamak için okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından yapılan etkinliğe katılanlar okul bahçesi ve okul çevresindeki çöpleri temizledi. Ellerine eldiven takıp okul bahçesine atılan çöpleri ve yabani otları çöp poşetlerine doldurdular. Bahçe duvarlarını baştan aşağı boyadılar. Bahçedeki bulunan ağaçların gövdelerini de boyayarak dallarını budadılar.

Öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirerek, yapılan bu etkinliğin kendileri açısından çok faydalı olduğunu, eğlenerek temiz çevre, temiz gelecek bilincinin farkına vardıklarını ve bu etkinliğin diğer okullara da örnek olmasını istediklerini belirttiler. Bu etkinlik okulların açılmasına kadar sürerek, duvar resimleri yapılacağı, bahçe düzenlenmesi ve çiçeklendirilmesi yapılacağı öğrenildi.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler