131019098
28 Nisan 2024, Pazar

Uzmanlar Tesettür Mayo Konusunda Uyarıyor!

22 Nisan 2018, Pazar 10:11

     


Muhafazakar giyim stiline sahip olan kadınların yaz tatillerinde tercihi kapalı mayo modelleri oluyor. Denizin ve kumsalın tadını çıkarırken muhafazakar giyim tarzından da ödün vermek istemeyen kadınlar için çeşitli markalar çok sayıda farklı tesettür mayo modelleri tasarlıyor. Ancak uzmanlar kadınları birkaç noktada uyarıyor. Tesettür mayo modelleri arasından seçim yaparken dikkatli olunması gerekiyor.

Uzmanların ilk uyarısı tesettür mayo çeşitlerinin kumaşı ile ilgili. Kumaşın çabuk kuruma özelliğine sahip olması gerektiğinin altı çiziliyor. Aksi halde ıslak kumaş çeşitli hastalıklara davetiye çıkardığından kadınların sağlığını da tehdit edebiliyor. Yüzme sonrasında mayonun mutlaka kısa sürede kuruyan bir yapıya sahip olması gerekiyor.

Uzmanlardan Uyarı: “Çabuk Kurumayan Mayoları Kullanmayın”

Çabuk kuruma özelliğine sahip olmayan mayoların idrar yolu enfeksiyonu gibi ciddi sağlık sorunlarına sebebiyet verebileceği pek çok uzman tarafından sıklıkla dile getiriliyor. Ayrıca tesettür mayo konusunda gelen bir uyarı daha oldu. O da mayonun çok sıkı olmaması gerektiği yönünde. Kan dolaşımını olumsuz etkileyecek derecede sıkı olan mayoların da sağlığı tehdit ettiği yönünde şimdiye dek yapılan açıklamalar bir kez daha gündeme geldi.

Özellikle tesettür mayolarda elastik seviyesinin mutlaka ideal seviyede olması gerektiği de belirtiliyor. Ayrıca mayoların bone bölümünün kafa bölgesini sıkmayacak düzeyde bir sıkılığa sahip olması gerektiğinin de altı çizildi. Uzmanların önerisi kadınların kendilerini rahat hissettikleri mayoları seçmeleri yönünde oldu.

Sıkılık bakımından rahatsız edici olan mayolardan ise mutlaka uzak durulması gerekiyor. Bu noktada kadınların vücut ölçülerine uygun olan ürünlere yönelmesi büyük önem taşıyor. Ayrıca mayonun boyun kısmı kapalı olsa da boğaza baskı uygulamayacak bir dizayna sahip olması gerektiği de yapılan uyarılar arasında yer alıyor.

Kadınlar Tesettür Mayolarını İnternetten Alıyor

Çok sayıda kadının bu uyarılar sonrasında yeni mayolara göz atmaya başladığı da biliniyor. Ancak mağazalar yerine sanal ağ tercih ediliyor. Kadınların alışveriş için tercihleri https://www.camasirburada.com/tesettur-mayo gibi uzmanların önerilerine uygun ürünlerin satışını yapan adresler oluyor. Çabuk kuruyan kumaşlar ve ideal sıkılıkta olan mayolar bu adreste uygun fiyatlarla satıldığından yediden yetmişe pek çok kadının da dikkatinden kaçmıyor.

 







 
Son Eklenen Haberler