131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

DURMAZ: “YENİLENEN KADROLAR TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK”

1 Şubat 2018, Perşembe 06:40

     


3-4 Şubat tarihlerinde Ankara Spor Salonu'nda yapılacak olan partilerinin 36. Olağan Kurultayı öncesi açıklamalarda bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “Kurultayda yenilenen kadroları ile güçlü çözümler üreterek Türkiye’nin önünü açmak görevi partimizindir” dedi.

Ana muhalefet partisi CHP’nin 36. Olağan Kurultayı 3-4 Şubat'ta Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Bütün hazırlıkları tamamlanan kurultayın ilk gününde genel başkan seçimi yapılacak. Kurultayın ikinci gününde, partinin kurultaydan sonraki en yetkili organı olan Parti Meclisi (PM) üyeliği seçimleri yapılacak. Seçimlerde, 16-17 Ocak 2016'da gerçekleştirilen 35. Olağan Kurultay'da olduğu gibi yine çarşaf liste yöntemi kullanılması bekleniyor.

“ALİAĞA’DAN DA YOĞUN KATILIM OLACAK”

36. Olağan Kurultayı öncesi açıklamalarda bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, 3-4 Şubat tarihlerinde Ankara’da yapılacak Kurultaya Aliağa’dan da yoğun bir katılım göstereceklerini belirterek, “Partimizin 36. Olağan Kurultayına katılmak isteyen hemşerilerimizle 2 Şubat Cuma akşamı otobüsle Aliağa’dan yola çıkacağız. Cumartesi günü kurultay konuşmalarını izledikten sonra akşam yine aynı araçla geri döneceğiz. Ben Aliağa’dan kurultaya katılmak isteyen tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.” dedi.

“KURULTAY, SİYASETİN ETKİSİZLEŞTİRİLMEYE ÇALIŞILDIĞI BİR SÜREÇTE YAPILIYOR”

CHP İlçe Başkanı Durmaz, Kurultayın Türkiye’de siyasetin etkisizleştirilmeye çalışıldığı, OHAL rejimiyle millet iradesinin devre dışı bırakıldığı, adaletin, demokrasinin ve özgürlüklerin her zamankinden fazla zarar gördüğü, ekonominin belirsizliğe yürüdüğü, işsizliğin arttığı, komşularımızla ağır sorunların yaşandığı, dış politikanın giderek çıkmaza girdiği bir süreçte yapıldığını ifade etti. Durmaz, “Anlattığım tabloyu değiştirmek, kurultayda yenilenen kadroları ile güçlü çözümler üreterek Türkiye’nin önünü açmak görevi partimizindir. Kurultayımızın bu amaca hizmet gerçekleştireceğinden şüphem yoktur. Kurultayımızın ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını dilerim.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler