131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

YILDIRIM GÜVEN TAZELEDİ

2 Ekim 2020, Cuma 06:24

     


Şule Akman Yıldırım, AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları’nın 6. Olağan Kongresi’nde yeniden başkan seçildi.

AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Şule Akman Yıldırım’ın tek aday olduğu kongrede AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ da hazır bulundu. Koronavirüs önlemleri altında gerçekleştirilen kongrede konuşan Şule Akman Yıldırım, göreve geldikleri ilk andan itibaren tüm arkadaşlarıyla birlikte durmadan, yorulmadan, partilerinin başarısı için çalışmayı amaçladıklarını vurguladı. Yıldırım, “Teşekkürler Aliağa’nın AK Kadınları, iyi ki varsınız. İyi ki sizlerle birlikte AK Parti’nin bu kutlu çatısı altındayız. Bize tevdi edilen bu görevi seçim kaygısıyla değil, insanımıza hizmet etmek gayesiyle sürdürüyoruz. Görevimizi layıkıyla yapabilmek için sadece seçimden seçime değil, yönetimimle birlikte daima alanlardayız.” diye konuştu.

“Vatandaşımızın hep yanlarında olduk”

Seçimlerden önce başlattıkları çalışmaları, tüm Aliağalıların gönlüne dokunarak hiç aksatmadan sürdürdüklerini ifade eden Şule Akman Yıldırım: “İlçemizin 30 mahallesinde ziyaretler yaparak köylümüzle kentlimizle iç içe olduk. Seçim bitti, artık dinlenme vakti rehavetine hiçbir zaman kapılmadık. Çünkü biz 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda ilerleyen ülkemizde, suskun dünyanın hür sesi olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bizden ne beklediğinin farkındayız. Yüzlerce ev ziyareti gerçekleştirdik. Hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. Vatandaşımızın acılı gününde, sevinçli gününde hep yanlarında olduk. Eğer bugün kapısını çaldığımız her yerden hayır dua alıyorsak işte bu samimiyetimizdendir.” dedi.

Büyükdağ: “Büyük bir başarıya hep birlikte imza attık”

Kongrede konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti'nin 19 yıllık yolculuğunda en büyük desteği hep kadınlardan aldığını söyledi. AK Parti'nin kadınlarla güçlendiğini ifade eden Büyükdağ, “Bizler bugün üye sayısı 5 milyon olan çok büyük bir kadın teşkilatıyız. İzmir'de son 3 ayda kadın üye sayımızı 22 binin üzerinde artırarak İzmir'deki 200 binin üzerindeki üye sayımızla büyük bir başarıya hep birlikte imza attık." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimde, Şule Akman Yıldırım delegelerin desteğini alarak yeniden AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları başkanlığına seçildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler