131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

NECİP NASIR’DAN ALTO’YA ZİYARET

9 Haziran 2018, Cumartesi 06:18

     


Ak Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır , Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın ve teşkilat üyeleri ile birlikte, 24 Haziran Seçimleri çalışmaları çerçevesinde Aliağa Ticaret Odasına ziyaret etti.

Necip Nasır ile Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın ve ilçe yönetimi, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Aliağa Ticaret Odası’nın toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönelim Kurulu Üyeleri ile Oda Meclis Başkanı Adnan Saka’nın yanı sıra ilçedeki bazı STK temsilcileri katıldı. Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Aliağa bölgesinin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılık fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantıda soruları cevaplayan Milletvekili Adayı Necip Nasır, Aliağa Bölgesi’ndeki sorunların takipçisi olacağını söyledi.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ise “Ziyaretinizden dolayı çok memnuniyet duyduk. Sizlere seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ALTO ziyaretinden sonra Milletvekili Adayı Necip Nasır İle birlikte İlçe Başkanı Kazım Sayın İstiklal Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler