131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

AK PARTİ’DE ADAY ADAYLARI ARTIYOR

14 Kasım 2018, Çarşamba 06:28

     


AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatında yerel seçimler için aday adaylığı süreci devam ediyor. İşadamı Mehmet Fesih Hançınar ve Mustafa Ermiş’in de aday adayı olmasıyla AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatında mevcut aday adayı sayısı 7’ye yükseldi.

AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatında aday adayı başvuruları artıyor. Mustafa Ermiş’in önceki akşam aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etmesinin ardından dün de işadamı Mehmet Fesih Hançınar AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na gelerek başvuruda bulundu. Mehmet Fesih Hançınar’ın da dosyasını teslim etmesiyle AK Parti’deki toplam aday adayı sayısı 7’ye yükseldi.

Hançınar, “Aliağa küçük bir Türkiye’dir”

Dün öğleden sonra AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’a dosyasını teslim ederek resmi olarak aday adaylığını açıklayan İşadamı Mehmet Fesih Hançınar, “Geçen seçimde kıl payı kaybettiğimiz yerel iktidarın hala derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu seçimde Aliağa’da yerel iktidara gelmek için büyük çaba sarf edeceğiz. Son günlerde Aliağa gündeminde hoş olmayan hadiselere şahitlik ediyoruz. Aliağa Belediye Başkanının kendi emekçisine atmış olduğu tokat Aliağa vicdanını derinden üzmüştür. Eğer Rabbim bizlere fırsat verirse gerek genel merkezimizin gerek büyüklerimizin bizleri bu göreve layık görmesi durumunda emekçilerimize saygılı, güler yüzlü hareket edeceğimizin sözünü veriyoruz. Biz AK Partililer olarak hizmet hareketiyiz. Hizmetimizi Türkiye’nin her tarafına yaymış vaziyetteyiz. Aliağa küçük bir Türkiye’dir. İnanıyorum ki bu küçük Türkiye’de biz parti aday adayları olarak halkın karşısına güzel bir vizyonla çıkarsak onlar bizi ödüllendirecektir.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler