131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

AK PARTİ’DE YENİ YÖNETİM AÇIKLANDI

23 Nisan 2018, Pazartesi 06:25

     


Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na Kazım Sayın’ın atanmasının ardından yeniden oluşturulan parti ilçe yönetiminin listesi onaylandı. Sayın, parti ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde Kazım Sayın’ın atanmasının ardından parti ilçe yönetiminde de değişikliğe gidildi. Oluşturulan yeni yönetim kurulu listesi partinin ilgili birimleri tarafından onaylandı. Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın, hafta sonu parti ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla yönetimde yer alan isimleri tanıttı.

Sayın, “Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız”

Ak Parti Aliağa İlçe yönetimi listesinde yer alanların da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Kazım Sayın, “Ak Parti Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ilk toplantımızı bugün basın önünde gerçekleştiriyoruz. Yönetim kuruluna yeni atanan isimler genel merkez tarafından onaylandı. 20 asil, 10 yedek üyemiz var. Arkadaşlarımızla beraber 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhur İttifakı seçimlerinde birlikte olacağız. Önümüzdeki dönemde belediye başkanlığı seçimlerinde de yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Aliağa’da alabileceğimiz en yüksek oyu alabilmektir. Bunun için emek, çaba ve gayret göstereceğiz. Partimizin ilke ve prensipleri doğrultusunda hareket ederek, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Ak Parti’nin seçimlerden daha güçlü çıkabilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Önümüzdeki seçimler ülkemiz, Aliağamız, milletimiz ve vatanımız için hayırlı olur inşallah. Çok zamanımız yok, 63 gün kaldı. Bizim için her gün her saniye önemli. Dilerim her şey gönlümüzce olur. Birlikte çalışacağım arkadaşlarıma, çalışmaları süresince başarılar diliyorum.” dedi. Sayın, yeni yönetim kurulu listesinde görev dağılımının ise önümüzdeki günlerde belirleneceğini söyledi.

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı:

Asil Yönetim Kurulu Listesi

Kazım Sayın, Mesut Yaşar Aybar, Eda Kılıç, Semih Orhan, Mazlum Bilgiç, Demet Kılıçkaya, Mustafa Hıdıroğlu, Yavuz Yüksel, Aylin Aydın, İsmail Meşe, Hanife Orhan, Ferit Akınç, İrfan Güngör, Mukaddes Tunç, Mahmut Ulaşzade, Şakir Karabulut, Halil Taş, Yalçın Sukes, Tuğberk Esenyel, Üzeyir Yiğit.

Yedek Yönetim Kurulu Listesi

Yusuf Aydoğan, Muhammed Çal, Seyit Özgenç, Murat Yücel, Ömer Ellialtı, Ayşe Yalçın, İbrahim Borazan, Rahime Kalkan, Hüseyin Özgenç, Meltem Ay.

 

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler