131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

‘ALTIN MADALYA’ VOLKAN ŞEF’İN

1 Kasım 2017, Çarşamba 07:03

     


Antalya’nın Alanya ilçesinde bu yıl 6.sı düzenlenen ‘Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’na katılan Aliağalı Şef Volkan Ataç, aldığı klasman birinciliği ve altın madalya ile bir kez daha Aliağalıların gururu oldu.

Daha önce katıldığı birçok ulusal ve uluslararası yarışmadan derecelerle dönen Aliağalı Şef Volkan Ataç, hünerlerini bu kez Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’nda sergiledi. Şef Volkan Ataç, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmaya 29 Ekim Pazar günü kuzu pirzola kategorisinde katıldı. Yarışmaya katılan yarışmacıların yaptıkları yemekler jüri tarafından yemek sunumu, lezzet ve görünüm açısından değerlendirildi. Jüri üyeleri yemeklerin tadına bakıp hem lezzet hem de görsel sunumları için puanlama yaptı. Yarışmada derece alan katılımcılar kupa ve altın madalya ile ödüllendirildi.

Aliağalı Şef Volkan Ataç, kuzu pirzola kategorisinde klasman birincisi olarak kupasını aldı ve altın madalya kazandı. Bir kez daha uluslararası bir yarışmada Aliağa’yı temsil etmekten ve yarışmadan başarıyla dönmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Şef Volkan Ataç, “Daha önceleri de olduğu gibi bir kez daha uluslararası bir yarışmada Aliağa’yı temsil etmek, sanayi kenti olarak bilinen ilçemin adını farklı bir kulvarda duyurmak beni gururlandırdı. Yarışmaya katılmam için bana desteklerini esirgemeyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar başta olmak üzere Etap Altınel Otel Yönetimine ve 3A Organizasyon firmasına teşekkür ediyorum.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler