131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

ALDER ÜYELERİ YEMEKTE BULUŞTU

2 Aralık 2016, Cuma 07:04

     


Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği (ALDER) üyeleri 'Tanışma ve Dayanışma' yemeğinde bir araya geldiler.

Denizcilerin eğitimi, denizlerimizin ve akarsularımızın her yönüyle korunarak gelecek kuşaklara bırakılması için çaba harcayan, eğitim seminerleri düzenleyen Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği (ALDER), her yıl düzenlediği geleneksel 'Tanışma ve Dayanışma Yemeği'nin 8.si Sahil Kafe Restaurant'da gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Bozkurt'un yanı sıra iki yüzü aşkın dernek üyesi ile geceye sponsor olan çok sayıda davetli katıldı.

DOYASIYA BALIK

Geceye katılan tüm misafirlere; üyelerin ve sponsorların katkılarıyla doyasıya balık, salata ve helva ikram edilirken, yine tüm katılanlara içerisinde Türk Bayrağının da bulunduğu bir de malzeme çantası hediye edildi. Dernek Başkanı Naci Biçer, yaptığı konuşmada, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm üyelere ve katkı koyan tüm sponsorlara teşekkür etti. Amatör Balıkçılar, sponsorların verdiği hediyelerin çekilişini yaparak şansılara dağıttıkları Sahil Kafe Restaurant'daki gecede Erman Geldi ve orkestrasının Ege yöresi müzikleri eşliğinde bol bol eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadılar.

Dernek Başkanı Naci Biçer, gazetemize yaptığı açıklamada ALDER'in 12 yıl önce Aliağa'da amatörce balık avcılığı ve deniz sporları yapan arkadaşların bir araya gelmesi ile kurulduğunu belirterek, "Derneğimizin 200'ün üzerinde üyesi bulunmakta. Belediyemizin katkısıyla dernek üyelerimiz çok güzel bir barınma yerine kavuştu. Buradan sizin aracılığınızla başta Belediye Başkanı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz ve aralıksız 8 yıldan bu yana düzenlediğimiz Dayanışma ve Tanışma yemeğinin 9.sunu gerçekleştirdik. Katkı koyan, misafirlerimize üyelerimize ve derneğimize sponsor olarak destek veren dostlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

(ŞAHAP AVCI) 







 
Son Eklenen Haberler