131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

ÖĞRENCİLER ANKARA DENEYİMLERİNİ YAZDI

5 Aralık 2017, Salı 06:25

     


Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü KSSB Ekibinin Petkim Petrokimya Holding A.Ş. sponsorluğunda ilçemizdeki ortaokul öğrencileri için gerçekleştirdiği Ankara gezisi sonrası öğrenciler, Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov’a duygu ve düşüncelerini aktaran mektup yazdı

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü KSSB Ekibinin Petkim Petrokimya Holding A.Ş. sponsorluğunda düzenlediği Ankara gezisi sonrası geziye katılan her okuldan bir öğrenci, gezi boyunca ziyaret ettikleri yerleri ve bu gezinin kendilerinde uyandırdığı duygu ve düşünceleri aktardığı birer mektup yazarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse’ye iletti. Gezi boyunca çekilmiş fotoğraflar ve öğrenci mektuplarından oluşan bir katalog hazırlayan İlçe Milli Eğitim, PETKİM Genel Müdürü Anar Mammadov’a teşekkür ziyareti düzenleyerek takdim etti. Mammadov ve Derse’nin birlikte incelediği katalogda öğrenciler ilk defa katıldıkları geziden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse de hazırlattığı plaketi Genel Müdür Anar Mammadov’a sunarken, eğitime ve öğrencilere sağladıkları olanaklarından dolayı teşekkürlerini iletti. Derse, Aralık ayı sonunda büyük bir satranç turnuvası düzenleneceğini, yine Petkim sponsorluğunda Nisan ayı başında liseli öğrenciler, öğretmenler ve Petkim mensupları ile Çanakkale gezisi gerçekleştireceklerini açıkladı.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler