131019098
30 Nisan 2024, Salı

BOZKÖY MAHALLE MUHTARI RAFİ DÖNMEZ: ‘BÜYÜKŞEHİR’DEN HİZMET ALAMIYORUZ!’

9 Ekim 2017, Pazartesi 06:50

     


‘Muhtarların Sesi’ adlı köşemizde bu hafta Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle konumuna dönüştürülen Bozköy Muhtarı Rafi Dönmez ile görüştük

Çıkarılan yasa ile birlikte mahalle olduklarını ve daha iyi hizmet alacaklarını düşündüklerini anlatan Rafi Dönmez, İzmir Büyükşehir’e hizmet adına yaptıkları hiçbir başvuru için karşılık bulamadıklarını aktardı.

İki yıl önce köy yollarının düzeltilmesi, köyün içerisinde yer alan parke taşlarının yenilenmesi, onarım ve bakımının yapılması için başvuruda bulunduklarını belirten Dönmez, “Ova yolumuza da asfalt dökülecekti iki yıl oldu, yollarımız sağlıksız ama hizmet alamıyoruz. Mahalle olmamız bir değişikliğe sebep olmadı. Biz ne kadar başvuru yapıp talep etsek de bizleri dinleyen ve taleplerimize yanıt veren bir Büyükşehir Belediyesi yok!” dedi.

Köylerinde su şebekesinin de yenilenmeye ihtiyacı olduğunu belirten Muhtar Dönmez, çocuklarının oynayabileceği bir parkın yeni tamamlandığını ve Bozköy’de yaşayan ailelerin kullanımına açıldığını belirtti.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler