131019098
19 Mart 2024, Salı

EMNİYET’TEN ACENTE SAHİPLERİNE YEMEK

13 Aralık 2017, Çarşamba 06:17

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede deniz ticareti ile uğraşan acente yetkililerine Polis Lokali’nde bir yemek düzenledi.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İzmir Deniz Ticaret Odası Aliağa Temsilcisi Cengiz Çanka, Deniz Büro Amirliği personellerinin ve deniz ticareti ile uğraşan acente yetkililerinin katılımı ile Polis Lokali’nde düzenlenen yemekte katılımcılar kurumlar arası diyaloğun önemine vurgu yapan görüşmelerde bulundular. Aliağa’daki limanları kullanarak ithalat ve ihracat işlemlerini yapan acente yetkilileri ile tanışma ve kaynaşma etkinliği olarak düzenlenen yemekte, firma yetkilileri ilçedeki limanların genel durumu, şirketlerin karşılaşmış oldukları sıkıntıları dile getirdiler.

İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, bu sıkıntıların çözümüne yönelik olarak Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Deniz Büro Amirliği personelleri tarafından, 24 saat esasına göre hizmet verildiği bilgisini paylaşırken, yemeğe katılan temsilciler karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Acente yetkilileri ise denizcilik faaliyetleri esnasında zorunlu olan işlemlerinin Emniyet personeli tarafından en kısa sürede gerçekleştirildiğini aktararak, Aliağa limanlarının önümüzdeki yıllarda ülke ticareti açısından daha da önem kazanacağını belirtti.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler