131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

TSGI’DAN “PAYLAŞ, MUTLU ET, MUTLU OL” KAMPANYASI

21 Şubat 2018, Çarşamba 07:22

     


Star Rafinerisi ana yüklenici firması TSGI Mühendislik’in kullanılmayan veya ikinci el giyim eşyalarını topladığı “Paylaş, Mutlu Et, Mutlu Ol” bağış kampanyası devam ediyor.

“Paylaş, Mutlu Et, Mutlu Ol” sloganıyla 2016 yılından beri Aliağa’da kullanılmayan veya ikinci el giyim eşyaları kampanyasına devam eden Star Rafinerisi ana yüklenici firması TSGI Mühendislik yeni bağış kutularını belirlenen lokasyonlara yerleştirdi.

TSGI’ın yürüttüğü proje kapsamında Aliağa’nın birçok noktasına konulan giyim bağış kutuları ile kullanılabilir durumdaki eşyalar toplanıyorken kutular Aliağa Belediyesi Sosyal Market yetkililerince düzenli aralıklarla boşaltılıyor ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere Aliağa Sosyal Market’e teslim ediliyor. Aliağa’nın farklı mahallelerinde bulunan 7 giyim bağış kutusuna, artan talebi karşılamak üzere 2 adet daha eklendiğini açıklayan firma yeni eklenen kutuların Yenişakran Cezaevi Lojmanları Sosyal Tesisleri’ne ve Yalı Mahallesi Camii yakınına yerleştirildiğini duyurdu.

Ege Rafineri Projesi sahasında, Aliağa İzban Durağı’nda, Avcı Ramadan Parkı’nda, Aliağa Siteler Mahallesi’nde (Carrefoursa Önü), Aliağa Hükümet Konağı yakınında, Demokrasi Meydanı’nda, Aliağa Belediyesi Yenişakran Hizmet Binası önündeki diğer kutulara ek olarak yeni bağış kutuları Aliağa Belediyesi ve İLK İnşaat A.Ş. adına şirket yetkilisi Ahmet Tatar, Aliağa Belediyesi Sosyal Market Yetkilisi Benan Canbay ve TSGI Mühendislik Yerel Toplum Temsilcisi Gülveren Akış, Kurumsal İletişim&Halkla İlişkiler Departmanı’ndan Elif Sevinç ve Gizem Gökçen’in katılımları ile belirtilen lokasyonlara yerleştirildi. TSGI Mühendislik yetkilileri, bu anlamlı projeyi yürütmekten ve Aliağa halkı ile yardımlaşmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler