131019098
1 Mayıs 2024, Çarşamba

CHP GENÇLİĞİ BAŞKANINI SEÇTİ

29 Kasım 2017, Çarşamba 06:49

     


CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları’nın genel kurulu parti ilçe binasında gerçekleştirildi. İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Kayhan Aydın, tek aday olarak girdiği seçimde partisinin yeniden ilçe gençlik kolları başkanlığına seçildi.

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları’nın genel kurulu önceki gün akşam saat 20.00’da parti ilçe binasında gerçekleştirildi. Mevcut Gençlik Kolları Başkanı Berkay Aktaş’ın aday olmadığı seçimde, İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Kayhan Aydın tek aday olarak belirlendi. Tek liste olarak gidilen seçimde parti üyesi 173 genç oy kullandı. Seçim öncesi CHP Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Sinan Sarıküse, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, CHP ALİAĞA Gençlik Kolları Başkanı Berkay Aktaş ve gençlik kolları başkanlığına aday olan Kayhan Aydın sırasıyla birer konuşma yaptı.

Birlik-beraberlik mesajlarının ön plana çıktığı konuşmalarda önümüzdeki süreçte yapılacak olan yerel ve genel seçimlerin önemine değinildi. CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları’nın yeni Başkanı Kayhan Aydın seçim sonrası yaptığı konuşmada, CHP'li gençler olarak çok çalışılıp önümüzdeki süreçte yapılacak olan seçimlerde kazanılacak başarıda önemli rol oynayacaklarını söyledi. Aydın, Berkay Aktaş ile seçim öncesi yaptıkları görüşmede ortak akılla hareket edilmesi gerektiği inancına varıp bunun için kendi adaylığı üzerinde bir uzlaşı oluştuğunu ve bu uzlaşı doğrultusunda tek listeyle seçime gidilmesi kararı alındığını belirtti.

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları’nın yönetim Kurulunda; Kayhan Aydın, Burak Dağlı, Cemal Barış Erdal, Sevda Güner, Turan Gürses, Mesut Karanfil, Ahmet Orhan, Can İldeniz, Cansu İnce, Volkan Üşenti ve Esin Zeytinci yer alırken, İl Kongresi delegeliklerine ise Kayhan Aydın, Volkan Üşenti, Mesut Karanfil, Cansu İnce ve Ozan Varol seçildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler