131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

MHP ÇALIŞMALARA ARA VERMEDİ

9 Temmuz 2018, Pazartesi 06:31

     


MHP İzmir İl Başkanlığı, genel seçimlerin ardından çalışmalara ara vermedi. İl Başkanı Necat Karataş, parti ilçe teşkilatlarından 24 Haziran seçimlerine dair rapor istedi. MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir de yerel seçimler için hazırlık amacıyla istenen raporu partinin il başkanlığına sundu.

24 Haziran’da yapılan seçimlerde 1. ve 2. Bölgeden birer milletvekilini meclise gönderen MHP’de yerel seçimler için çalışmalara başlandı. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, parti ilçe teşkilatlarından, 24 Haziran’daki milletvekili adaylarından ve milletvekili seçilenlerden, 24 Haziran seçimlerine dair rapor istedi. Karataş, hazırlanan raporların yerel seçimler için yol haritalarını belirleyeceğini söyledi.

Genel merkeze sunulacak

Partinin ilçe teşkilatlarından, milletvekili adaylarından ve seçilen milletvekillerinden alınan raporların ardından il başkanlığı olarak kendilerinin de rapor hazırlayıp partinin genel merkeze sunacaklarını açıklayan Necat Karataş, hazırlanan raporlarda, genel seçim sürecinde teşkilatların yaptığı çalışmalar ve seçimlerde alınan sonuçlar konusunda detaylı bilgilerin yer alacağını belirtti. Karataş, yerel seçimlere dair nasıl bir çalışma yapılabileceği ve ne gibi önlemler alınabileceğinin üzerinde duracaklarını, bu raporların yerel seçimler için partilerine ışık tutacağını ifade etti.

Aydemir: “Başarılı çalışmaları raporumuza ekledik”

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir de yerel seçimler için hazırlık amacıyla kendisinden istenen raporu partisinin il başkanlığına sundu. Aydemir, “İl Başkanımız, 24 Haziran’daki genel seçimle ilgili tüm ilçe teşkilatlarıyla birlikte bizden de rapor istedi. Yerel seçimler öncesi yapılacak çalışmalara yön vermesi amacıyla. Raporda konuyla ilgili düşüncelerimizi, fikirlerimizi, gördüğümüz eksiklikleri aktardık. Biz zaten yerelde iktidarız. Belediye başkanımız Aliağa’da başarılı işlere imza atıyor. İlçemizde yapılan bu başarılı çalışmaları da raporumuza ekledik. Yakında o raporların ışığında seçim çalışmalarının da startı verilecektir.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler