131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

CHP’Lİ KADINLAR “IŞIK”LA DEVAM DEDİ

11 Ocak 2018, Perşembe 06:12

     


CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurulu dün parti ilçe binasında gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Seçil Adalet Işık, tek liste olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurulu, dün parti ilçe binasında gerçekleştirildi. Saat 16.00’da başlayan kongrenin divan başkanlığını İl Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin İnetaş yaptı. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ile il kadın kolları yönetiminden Zübeyde Sönmez, Gülşen Önder, Lalizer Şenkaya Özalp ve İnci Niyaz Sarısaç’ın da hazır bulunduğu genel kurulda mevcut İlçe Kadın Kolları Başkanı Seçil Adalet Işık, tek liste olarak seçime katıldı. Işık, genel kurulda yeniden CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi. CHP’nin İlçe Kadın Kolları Yönetimi; Seçil Adalet Işık (Başkan), Aynur Yılmaz, Figen Kaya, Güllü Bakır, Birsen Bayır, Arzu Baylav, Mukaddes Şenkaya, Fadime Topkaya ve Jülide Çubuk’tan oluştu.

‘KORKUSUZCA MÜCADELE EDECEK OLANLARA İHTİYACIMIZ VAR’

Işık, genel kurulda yaptığı konuşmada, “İçerisinde yaşadığımız bu cennet ülkenin halini, gidişatını, her türlü entrikalarla hapsedilmek istendiği kötü kadere doğru adım adım zorla itildiğini buradaki herkes biliyor. Diktatörlük kapımızın önüne kadar geldi. Muhalif gazeteler, kanallar kapatılırken, yeni KHK’larla yaşam hakkımız dahi elimizden alınırken bizlerin kendi lafımızı büyütmek için el emeğine, yeteneklere, bunun mücadelesini korkusuzca verecek olanlara ve gençliğin dinamizmine ihtiyacımız var. Halkın en geniş kesimlerinin, kararsızların 2019 seçimlerinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayına oy vermelerine ikna etmek için hepimizin inisiyatif alması zorunludur, kaçınılmazdır.” dedi.

‘KADININ ÇALIŞKANLIĞI VE YARATICILIĞI PARTİNİN EN DEĞERLİ HAZİNESİDİR’

1 Eylül 2015’ten bu yana devraldığı CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini onur duyarak ve partisine zarar vermeyecek şekilde itinayla yerine getirmeye çalıştığını vurgulayan Işık, “Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte asla küçümsenmeyecek başarıların altına imza attık. Bugün tek konumuz daha güzel yarınlar için ne yapabiliriz olmalıdır. Aramızdaki ufak tefek kırgınlıkların üzerini güneşin rengi ve sıcaklığı ile sarıp sarmalamak zorundayız. Kadının sabrı, çalışkanlığı, yaratıcılığı, onarıcılığı partinin en değerli hazinesidir. Bu hazineyi aklımızı, tecrübelerimizi, sevgilerimizi, kararlılıklarımızı birleştirerek çoğaltmalı, aydın, adil, güçlü ve hür bir Türkiye için harcamalıyız. Adalet gelene kadar ‘Herkes için adalet’ demeye devam edeceğiz. Hak, hukuk, adalet mücadelemizde herkese başarılar dilerim.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler