131019098
30 Nisan 2024, Salı

Tugay'a Foça'da yoğun ilgi

13 Nisan 2024, Cumartesi 06:25

     


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Foça’ya gelerek belediye başkanı Saniye Bora Fıçı ile görüştü, esnafı ziyaret etti. Tugay, ilçe sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bayram tatilinde ilçe ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Tugay, bu kapsamda Foça’ya ziyarette bulundu. Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ile ilçeye yapılacak yatırımlar konusunda görüşen Başkan Tugay'a İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer de eşlik etti.

“Kentimiz çok daha güzel bir şehir olacak”

İlçede esnafı da ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Tugay ile fotoğraf çekilmek isteyenler zaman zaman yoğunluk oluşturdu. Bazı ilçe sakinleri Tugay'ı çok sevdiğini söylerken, bazıları da “Sizden çok umutluyuz. İzmir'e yapacağınız yatırımlar sayesinde kentimiz çok daha güzel bir şehir olacak” dedi. Tugay da sokakta kendisine iletilen konuları hızlı şekilde çözüme kavuşturacaklarının sözünü verdi. Başkan Tugay, taksici esnafını da ziyaret etikten sonra ilçeden ayrıldı.

(DERYA SÜNER)







 
Son Eklenen Haberler