131019098
1 Mayıs 2024, Çarşamba

MİNİK KAAN’DAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA…

22 Temmuz 2017, Cumartesi 06:40

     


Türkiye Karate Federasyonu’nun desteğiyle 15 Temmuz Şehitleri anısına Sakarya’da düzenlenen 4.Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası’na katılan Kaan Yüksel (8), turnuvadan gümüş ve bronz madalya ile dönerek Aliağa ve Foçalıları gururlandırdı.

Türkiye Karate Federasyonunun desteği ile Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen, 16 ülkeden 1728 sporcunun katıldığı 4.Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası bu yıl 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlendi. Turnuvanın açılış seremonisinde duygulu anlar yaşandı.

T.Erol Fight Clup Aliağa’dan Taner Erol ve Kudret Yüksel’in desteğiyle turnuvaya hazırlanan Kaan Yüksel (8), uluslararası turnuvadan da başarıyla döndü. Foça Reha Midilli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi 2009 doğumlu Kaan Yüksel, karate turnuvasında 7 Years Male Kumite +40 Kg.’da 2. olarak gümüş madalya, 7 Years Male Indıvıdual’da 3. olarak bronz madalya alarak Aliağa ve Foçalıları gururlandırdı. Minik sporcunun babası ve aynı zamanda antrenörü olan Kudret Yüksel, 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen uluslararası organizasyonda Kaan’a destek ve teşviklerini esirgemeyen Pınar Hukuk Sahibi Özgür Pınar’a, Bilge Kaligrafi Atölye’den Saim Yeşildağ’a sporcusu ve şahsı adına teşekkürlerini iletti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler