131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

ALİAĞA’DA BALIKÇILARA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

4 Kasım 2017, Cumartesi 06:47

     


Aliağa’da TCSG-61 Botu personeli ile Aliağa Liman Başkanlığı tarafından balıkçılara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Avcı Ramadan'da gerçekleştirilen toplantıya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı personeli yanı sıra; Aliağa Liman Başkanlığı , Gıda Tarım ve Hayvancılık Aliağa İlçe Müdürlüğü'nün temsilcileri , Aliağa Amatör Balıkçılar ve Su Sporları Derneği (ALDER) ile Su Ürünleri Kooperatifi yönetimi ve üyeleri katıldı.

Toplantıda Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın denizde yaptığı denetimlerde kontrol edilen hususlar, teknelerde bulundurulması gereken belgeler ve malzemeler su ürünleri avcılığına ilişkin yasaklar ile av yasaklarına uymadıkları takdirde uygulanacak yasal işlemler, Aliağa bölgesindeki genel özel güvenlik yerler bilgilendirilerek, uyarılarda bulunuldu .

Bilgilendirmenin ardından Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve ilgili kurum yetkilileri balıkçıların sordukları soruları da yanıtlayarak, merak edilen konulara açıklık getirmeye çalıştı.

Ayrıca toplantıya katılan balıkçılar yaşadıkları sorunları Sahil Güvenlik yetkilileriyle paylaştı ve toplantının düzenlenmesi ile ilgili duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler