131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

DOWN CAFE’YE “ARTI BİR” DESTEK DE ES GROUP’TAN

5 Temmuz 2017, Çarşamba 06:31

     


+1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin yoğun bir çalışma temposunun ardından 1 Temmuz’da açılışını gerçekleştirdiği Gölcük Down Cafe hizmet vermeye başladı. Kuruluş amacı ile çok özel bir niteliğe sahip kafede Down sendromlu vatandaşlar çalışacak ve kafe, her türlü organizasyona da ev sahipliği yapacak.

İzmit’in Gölcük ilçesinde 1 Temmuz’da açılan Gölcük Down Cafe’nin açılışında konuşan +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, kafeye ve açılışa olan yoğun ilgiden çok mutlu olduklarını ifade etti. Birçok iş adamı ve derneğin de katıldığı açılışta, ES Group ve çalışanları da hazır bulundular. Sosyal sorumluluk projelerine katılımı ve verdiği destek ile adından sıkça söz ettiren ES Group yöneticileri bu tip sosyal sorumluluk projelerine katılmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını, her zaman desteğe hazır olduklarını belirttiler.

Toplumsal ve çevresel sorumlulukların önemini vurgulayan ES Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Demirbaş,“ES Group olarak iş hayatındaki sorumluluklarımız ve hedeflerimizin yanında sosyal sorumluluk projelerine de eğilmemiz gerektiğinin çok iyi biliyoruz. Bu anlamda toplumsal farkındalık yaratacak her projenin yanında olup, destek vermeye çalışıyoruz. Ve bundan büyük keyif alıyoruz. Biz biliyoruz ki; bir kuruluşun büyüklüğü, çevresine sağladığı manevi değerle ölçülür.” diyerek Gölcük Down Cafe’ye aktif olarak desteğe devam edeceklerini ifade etti.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler