131019098
30 Nisan 2024, Salı

KÜLTÜR GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

12 Haziran 2018, Salı 06:35

     


Aliağa Belediyesi’nin her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği kültür gezileri devam ediyor.

Belirlenen kontenjan dahilinde Siteler Mahalle muhtarlığına müracaat ederek kayıt yaptıran 40 kişi günü birlik tur ile Bursa’yı gezme imkanı buldu. Ülkemizin kültürel zenginliklerini ve bölge tarihini tanıtmak amacı ile düzenlenen gezi programı kapsamında Bursa’ya giden vatandaşlar keyifli bir gün geçirerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bursa gezisi süresince Yeşil Türbe, Tirilye, Tophane Parkı, Ulu Camii ile Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri ziyaret edildi. Gezi esnasında vatandaşların ihtiyaçlarının ve isteklerinin karşılanabilmesi için de milletin ekibinden iki personel görev yaptı.

Aliağa Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen kültür gezilerine katılmak isteyen vatandaşlar bağlı bulundukları mahalle muhtarlıklarına başvurmaları ve kayıt yaptırmaları gerekiyor. Muhtarlıklar tarafından oluşturulan kontenjan ve listeler gezi programına dahil ediliyor. Gezi süresinde vatandaşlardan hiçbir ücret talep edilmezken vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek milletin ekibinden iki kişi de görev yapıyor.

(SERKAN SELİNGİL)  







 
Son Eklenen Haberler