131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

‘İYİ DERSLER OKULLARI’ EĞİTİME AÇILDI

15 Eylül 2018, Cumartesi 06:24

     


Aliağa İyi Dersler Okulları, okul bahçesinde düzenlenen açılış töreni ile 2018-2019 eğitim öğretim sezonuna başladı.

Aliağa İyi Dersler Okulları, düzenlenen görkemli açılış töreni hizmete açıldı. Okul bahçesinde düzenlenen açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Açılışta Aliağa İyi Dersler Okulları’nın yöneticileri ve İyi Dersler Okulları Genel Müdürünün yanı sıra Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu, Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri ile eğitim camiasından isimler yer aldı.

Okul Müdürü Turgay Ceylan açılış töreninde yaptığı konuşmada, okulun eğitim sevdalısı bir kadro ile hizmet vereceğini belirterek, profesyonel eğitimci kadrosuyla 2018-2019 eğitim öğretim yılına başladıklarını ifade etti. Turgay Ceylan’ın ardından Aliağa İyi Dersler Okulları kurucularından Devrim Hacan ve İyi Dersler Okulları Genel Müdürü Mustafa Çalıkçı da birer konuşma yaparak davetlilere açılış törenine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Genel Müdür Mustafa Çalıkçı, Aliağa’ya kaliteli bir eğitim kurumu kazandırmış olmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Okul Müdürü Turgay Ceylan, açılış konuşmalarının ardından ilk önce okulun kurucuları olan Yiğit Yiğitler, Afife Yiğitler, Devrim Hacan ve Hüseyin Cepik’i sonrasında da okulda görev alan öğretmen ve idarecileri sahneye davet ederek katılımcılara tanıttı. Konuşmalar ve eğitimci kadrosunun tanıtımının ardından okulun açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu, Mustafa Çalıkçı ve Devrim Hacan birlikte kesti. Katılımcılar, açılışın ardından hep birlikte okulu gezdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler