131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

Aliağa'da Bayram Coşkusu

16 Eylül 2016, Cuma 09:32

     


Aliağa Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma ve siyasi partilerin birbirinden farklı tarihlerdeki bayramlaşma programları, Aliağalı vatandaşlarla protokolü bir araya getirdi.

 

Bayram ruhunu yaşatmak için geleneksel olarak Aliağa Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma programı, protokolle vatandaşı bira araya getirdi.Protokol üyelerinin yanı sarı vatandaşında büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma bayramın birinci günü Aliağa Çok Amaçlı Sosyal Tesislerinde saat 18.00'da gerçekleştirildi. Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Sahil Güvenlik 30 Bot Komutanı Üsteğmen Önder Bulut, ve Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, oda başkanları, siyasi parti yöneticileri katıldı. Protokol ve vatandaşları bir araya getiren bayramlaşma programı samimi bir ortamda gerçekleşti.Gelen vatandaşlar protokolle sohbet etmenin yan sıra siyasilerle fotoğraf çektirdi.

 

Siyasi Partiler'den Bayramda Birlik ve Beraberlik Mesajı

Siyasi Partiler araya giren uzun tatil nedeniyle farklı tarihlerde bayramlaşma programı gerçekleştirdi.Parti başkanları ve yöneticileri üyeleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.Bayramlaşma törenlerinde Siyasi parti yöneticilerinden genellikle birlik ve beraberlik mesajları paylaşıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü  afere günü öncesi düzenlediği bayramlaşma programı ilçe binasında yapıldı. İlçe Başkanı Özcan Durmaz'ın birlik ve beraberlik mesajı verdiği törene, CHP İzmir Milletvekili adayı Dr. Ülkümen Rodoplu da katıldı. Rodoplu, konuşmasında, 15 Temmuz darbe girişimi ülkede yaşanan kaosa değinerek haksız görevden almalara değinerek, "kim haksızlığa uğradığını düşünüyorsa, 6 oklu bayrağı gördüğü binaya girsin, derdini anlatsın. CHP olarak bütün il ve ilçe teşkilatlarımız vatandaşımızın mağduriyetini gidermek için elinden geleni yapacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Ak Parti Aliağa İlçe Örgütü bayramlaşma töreni, Bayram'ın ikinci günü saat 14:00' da ilçe binasında yöneticiler ve parti üyeleri ve İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'nin katılımıyla gerçekleştirildi.İlçe Başkanı Akbulut," YARAB bu günlerin, bu saatlerin yüzü suyu hürmetine Vatanımızı, Milletimizi bölmek isteyenlere fırsat verme" ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP Aliağa İlçe Teşkilatı bayramın birinci günü öğleden sonra Parti yöneticileri ve üyeler bir araya gelerek bayramlaştı.Bayramın İkinci günü ise İlde gerçekleşen bayramlaşma programına Aliağa İlçe teşkilatı yöneticileri ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar katılım gösterdi.

(Haber: ERKUT SERT)







 
Son Eklenen Haberler