131019098
19 Mart 2024, Salı

İLK DERS ZİLİ KOZBEYLİ’DE ÇALDI

19 Eylül 2017, Salı 06:02

     


Foça’da 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na, Foça’daki tüm okullar adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Çelenk sunma törenine, Foça Belediye Başkan Vekili Serdar Tunçbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunumunun ardından tören Foça Kozbeyli İlkokulu’nda devam etti. Okul Bahçesinde minik öğrencilerin hazırladığı programa, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkan Vekili Serdar Tunçbay, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan programda; Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar bir konuşma yaptı. Daha Sonra İlçe Kaymakamı Ali Çetin, öğrencilere yeni ders yılında başarılar diledi.

Öğrencilerin okuduğu şiirler ve yaptıkları gösterilerin ardından protokol üyeleri sınıfları gezdiler. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Eğitim Öğretim Yılının açılışı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Demirağ mesajında, “Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftada çok heyecanlıyız. Ülkemizin geleceği çocuklarımız, gençlerimizdir. Evlatlarımız okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştu. Öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşmanın mutluluğunu duyarken, velilerimiz de çocuklarının okula başlamasının gurur ve coşkusunu yaşayacaklar.

Ulusumuzun çağdaşlaşmasının ilk basamağı eğitimdir. Hepimizin ana hedefi evlatlarımızın uygar, evrensel değerlerle donanmış eğitimler almasıdır. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim döneminde başarılar dilerim” dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler